Dit is nog eens genieten!
Gemarineerde rauwe ossenhaas met truffel mayonaise
Gegrilde maiskolf
Garnalencocktail met avocado of tomaat
Argentijnse pastei gevuld met kaas of rundvlees
Queso Provolone
Pittige kaas van de grill
Drie grote Garnalen gebakken in knoflook
Gemarineerde inktvis van de grill
Slakken met fijne kruiden in kaassaus
Romige rijk gevulde vis- en zeevruchten soep
Pot op het vuur soep/goulash
Kippensoep, licht pikant
Salade met licht gebraden biefstuk
Salade met gerookte zalm
Salade gevuld met stukjes kip
Zoet/Hot/Mix
Argentijnse Ossenhaas 200 gram
Royale Rib-eye 300 gram
Minimaal 3 soorten vlees
Het middenstuk van de haas.
vanaf 2 personen
De Rib-Eye aan het bot.
vanaf 800 gram
Vlees van de vang.
200 gram tot 1 kilo
Lamskoteletten
Keuze uit kip, rund of varkens vlees van de spies.
Zes grote garnalen gebakken in knoflook.
Schotel met mais, gebakken groente en meer
Zalmfilet gegaard in folie
Tortilla's gevuld met kip/groente of gehakt.
Vanille ijs met chocolade
Chocolade lava cake
Creme brulee
Vers fruit met slagroom
Chocolade mousse
Mango sorbet ijs met Tequila
Kinder ijsje